PROMOTIE AANSTAANDE BIJ AJAX: 'ZE ZIJN ONDER DE INDRUK, HIJ MOET Dé NIEUWE VELDTRAINER WORDEN'

Ajax zou graag Dave Vos als veldtrainer aan de technische staf toe willen voegen, zo geeft Mike Verweij aan in de podcast Kick-off van De Telegraaf. Volgens de Ajax-volger van de krant heeft de huidige trainer van Jong Ajax nog niet toegezegd dat hij deze rol wil accepteren.

“Er wordt al heel druk gesmeed aan de technische staf”, weet Verweij te melden. “We hebben al eerder gezegd dat het een staf wordt die heel erg complementair aan elkaar moet zijn. Als het aan Ajax ligt, is daarin een heel belangrijke rol voor Dave Vos weggelegd. Die jongen moet daar zelf nog mee instemmen.”

Hoewel Vos momenteel hoofdtrainer is van Jong Ajax, weet Verweij dat de clubleiding van de Amsterdammers hem niet klaar vindt voor die rol bij het eerste elftal. “Dat vinden ze nog te vroeg”, legt hij uit.

“Iedereen die met hem heeft gewerkt, is behoorlijk onder de indruk", vervolgt de journalist. "Hij zou dé veldtrainer moeten worden onder een nieuwe aan te stellen trainer.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Afellay schrikt van nieuws over Ajax: 'Dat is toch ondenkbaar?!'

Ibrahim Afellay is geschrokken van het nieuws dat een sleutelfiguur niet is benaderd voor het KPMG-onderzoek naar Ajax en Sven Mislintat.

2024-04-15T14:32:17Z dg43tfdfdgfd